Om Gardn.dk

Velkommen til Gardn.dk – din kilde til information og viden om alt mellem himmel og jord. Hver uge bringer vi anbefalinger og henvisninger til gode tilbud, nyheder og hjemmesider, som vi finder interessante.

Hvad er Gardn?

Målet med Gardn.dk er dels at opbygge en vidensdatabase, hvor du som læser kan søge inspiration til din færden rundt på nettet, dels at træne vores egne evner i at opbygge en blog/hjemmeside.

Vi deler købsoplevelser, vi har haft i danske netbutikker og alle de indtryk, der falder os ind, når vi begiver os rundt på internettet. Derudover vil du finde info om boligindretning og haveudstyr, som er blandt vores fælles interesser.

Hvem står bag?

Holdet bag siden består af mænd og kvinder i alderen 25-35 år, der alle kender hinanden gennem vores fantastiske guldklumper (børn), som spiller drengefodbold i KFK. I forsøget på bedre at kunne forstå hvad ungerne taler om, når de fortæller om deres færden på nettet, har vi oprettet denne blog, hvor vi kan lege med mediet og træne vores “online færdigheder”.

Har du selv et godt link eller ønsker du at dele en købsoplevelse, du har haft i en netbutik, er du altid velkommen til at kontakte os på info@gardn.dk eller i kommentarfelterne under de enkelte artikler her på siden.