Sommertøj til børn

Sommertøj til børn

Det har altid været en udfordring for mig at finde flot og praktisk tøj til mine børn. Særligt med sommertøjet har jeg haft svært ved at finde præcis de ting, jeg gerne ville have. I år havde jeg dog en lidt anderledes oplevelse, da jeg besøgte et par rigtig gode sider, hvor jeg fandt alt det, jeg havde brug for til mine børn.

Med to børn i huset, en dreng på 11 og en pige på 9, kan der ofte være mange ekstra udgifter, som man ikke lige havde forudset. En af dem, som jeg ofte er blevet overrasket over, er priserne på det tøj, jeg køber til mine børn. Samtidig har jeg ofte haft stort besvær med at tage mine børn med i tøjbutikker, fordi de har vidt forskellige behov og interesser.

I år bestemte jeg mig derfor for, at jeg ville opdatere deres sommergarderobe med tøj købt på nettet. Jeg havde først en smule betænkning omkring det, da de ikke kunne prøve tøjet først. Det viste sig dog hurtigt, at det var en rigtig god løsning, da jeg besøgte Stylepit og Asos. Her kan jeg nemlig altid sende tøjet retur, hvis det er købt i en forkert størrelse, eller hvis børnene hellere vil have en anden model.

Hos Styelpit og Asos fandt jeg også ud af, at jeg rent faktisk kunne finde både praktisk og pænt tøj til rigtig gode priser. Jeg undersøgte også muligheden for yderligere rabat, og jeg fandt en rabatkode til begge sider hos Rabatbanditten, som gav mig yderligere rabat på mit tøj-shopping.

Sko til begge køn

Mine børn har altid været helt vilde med nye sko, men jeg er ikke altid så gavmild, da det kan være en dyr fornøjelse at købe de sko, de gerne vil have. Hos Stylepit fandt jeg dog hurtigt et stort og bredt udvalg af sko i børnestørrelser, som passede til deres behov. Særligt min dreng elsker at spille fodbold og opholde sig udenfor, og jeg fandt derfor et par praktiske sommersko samt et par pænere, så han kan nu kan skifte, alt efter hvad han laver. Til min pige handlede det mere om udseendet, da hun generelt ikke er så slem til at gøre skoene beskidte. Hun er dog meget kræsen, når det kommer til fodtøj, men det var pludselig ikke et problem, da jeg hos Asos fandt nogle yndige ballerina-sko, som hun nu bruger flittigt både i skolen og i fritiden.

For mig at se var det allerbedste, at jeg kunne finde sko til fornuftige priser. Jeg fandt desuden både en rabatkode til Stylepit og Asos hos Rabatbanditten, som gav mig 10-15 procent på mine sko. Det gjorde lige pludselig min shopping lidt sjovere.

Kjoler og shorts

Da skoene var på plads, begyndte vi sammen at kigge på kjoler til min pige. Hun er vild med at gå i farverige sommerkjoler, og der var heldigvis god mulighed for at finde dette hos Stylepit. Sommerkjoler kan ofte løbe lidt op i pris, men det var bestemt ikke tilfældet her, da jeg faktisk fandt to flotte kjoler til små priser. Min datter bruger nu kjolerne, når vi tager på stranden, eller når hun fjoller rundt med hendes venner både inde og ude.

Min dreng ville gerne have nye sommershorts, og her var det Asos, som gav os et rigtig godt udvalg. Der var både mulighed for at finde jeans-shorts, pænere shorts og shorts til sportsbrug. Vi kiggede selvfølgelig lidt efter forskellige modeller, så min søn kan skifte fra høj aktivitet til pænere brug. Vi fandt da også nogle rigtig fine modeller, som endda var sat ned i pris på Asos. På den måde blev han klædt flot på til den varme årstid, som venter rundt om hjørnet.

Stor gevinst

Jeg har generelt været positivt overrasket over de to sider, jeg brugte til at købe tøj til mine børn. Både hos Asos og Stylepit blev jeg mødt af et stort udvalg i børnetøj, og jeg behøvede derfor ikke gå så meget på kompromis med hverken min eller børnenes smag. Det var selvfølgelig også en stor økonomisk gevinst, at jeg kunne finde tøjet til små priser, så jeg kunne få råd til at klæde dem ordentligt på.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *