Sådan skal du pakke kuffert

At pakke til en ferie kan være svært – hvad har man brug for? Du vil ikke pakke for meget – omvendt vil du heller ikke tænke ”Bare jeg dog havde taget det og det med…

At finde ud af hvor mange kilo etc. du kan tage med kan være et minefelt. De fleste steder er det 20 kilo. De fleste steder kan du tage et styk personlig håndbagage med også.

Nogle steder er der tale om mål. Det bedste, du kan gøre, er at kontakte flyselskabet og få oplyst restriktionerne, så du ikke kommer til at betale ekstra. Mange gange fremgår det også af din billet. Det er en god ide at investere i en håndholdt bagagemåler. De er nemme at bruge og sparer dig for dyre gebyrer, hvis din kuffert er for tung.

Så er det med at planlægge, hvad du har brug for. Har du virkelig brug for de høje hæle på en trekking tur, og har du virkelig brug for en stor sweater på din strandferie i tilfælde af, at det bliver koldt?

 

Tænk over, hvad du skal lave i din ferie, og tag et kig på, hvordan vejret vil være på din destination. Skal du for eksempel et sted hen, hvor du kan shoppe, så tag ikke så meget med, så du har plads i kufferten til dine indkøb. Tænk bare på shoppingmulighederne i Berlin, hvor det er vildt billigt at flyve til. Tjek priser på fly til Berlin her.

Er dit fly forsinket?

Husk også, at hvis noget opstår i forbindelse med din ferie, at flyet bliver aflyst eller forsinket, kan du søge om erstatning. Det er nemt og hurtigt at oprette en sag angående flyforsinkelse. Læs mere om flyforsinkelse og erstatning her: https://www.rejsepriser.dk/flyforsinkelse/

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *