Min kærestes tur til at prøve

Nu da jeg føler mig mere fortrolig med det, er det min kærestes tur til at give mig oplevelsen. Han stikker hjemmevant sine fingre op i mig og finder mit G-punkt. Bjarne viser ham vinklen af armen, mens han stimulerer punktet. Den svuppende lyd tager til, og Bjarne beder min kæreste sætte tempoet op på turbo.

Bjarne instruerer min kæreste i, at han skal bevæge sin underarm mere lige op og ned og sætte fart på, hvilket han gør, og under søde, kærlige tilråb fra begge parter og fuld smæk på min kærestes arm, sprøjter jeg igen.

Da jeg kigger ud fra mit skjul, ser både Bjarne og min kæreste vældig tilfredse ud. Bjarne er faktisk helt eksalteret, klapper min kæreste kammeratligt på skulderen og udbryder: “Du er jo et rent naturtalent!”.

UDMATTET EFTER EN SPRØJTEORGASME

Jeg er efterhånden ved at være lidt udmattet, og Bjarne forklarer, at det heller ikke altid er en god ide at starte en hyrdetime med en ejakulation, for kvinden kan godt blive ret træt af det. Ja, det skal jeg lige love for.

Jeg ser et par dråber på Bjarnes kind og tænker, at han vel sveder af al den fysiske aktivitet, men det er faktisk mig, der har ramt ham, da jeg sprøjtede. Vi finder håndklæderne frem og tørrer ham, min kæreste, mig og lagenet. Og så går vi ind i stuen igen for at få en tår vand, mens vi runder af.

Bjarne fortæller, at der kan opstå nogle “efterveer” for mit vedkommende efter sådan en oplevelse. Hvis kirtlerne f.eks. ikke er blevet tømt ordentligt, kan det føles som om, jeg skal tisse hele tiden, og det kan godt genere lidt.

– Men så er det jo bare at spørge din kæreste pænt, om han ikke vil tømme dig helt, siger Bjarne. Han forklarer også, at man nogle gange kan få infektioner eller svamp i underlivet, fordi det er blevet behandlet lidt hårdhændet, så det skal jeg lige være opmærksom på.

Min kæreste og jeg lytter efter, men helt ærligt har vi mest lyst til, at Bjarne snart forlader os, for jeg er blevet ret ophidset af oplevelsen, og jeg fornemmer, at min kæreste har det på samme måde, så nu skal vi bare dyrke sex. Vi siger ikke noget, men Bjarne kender vist også til den sideeffekt af kurset, for han smider drillende benene op på bordet og siger, at han da godt kunne tænke sig en kop kaffe mere og blive og hyggesludre et par timer.

Men så blinker han til os, rejser sig og pakker sine ting sammen. Vi tager afsked med ham med et “tak for en god oplevelse” på læberne og lukker døren efter ham. Og styrer så direkte ind i soveværelset. Det var en super fræk oplevelse, og min kæreste har siden hen flere gange “øvet” sig på mig og bliver bare bedre og bedre til det: For hver gang nærmer jeg mig mere og mere en decideret sprøjteorgasme.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *