Celavi gummistøvler

Celavi gummistøvler

Line har fødselsdag i næste uge. Hun er vores barnebarn, og hun bliver fem år gammel. Min kone opfatter hende vist som sin personlige lille solstråle, og så længe hun er vores eneste barnebarn, vil min kone helt sikkert fortsætte med at forkæle hende ud over alle grænser.

Og det har lige i øjeblikket givet mig en opgave, som jeg helt afgjort ikke bryder mig meget om. Min kone blev nemlig med meget kort varsel sendt på forretningsrejse i udlandet, så bortset fra et lille kys til farvel nåede hun ikke meget andet end at sige til mig, at jeg måtte påtage mig at finde en fødselsdagsgave til Line.

Og er der noget, jeg ikke ved noget som helst om, så er det i hvert fald, hvad sådan en pige på fem år kan finde på at ønske sig. Så jeg ringede til min datter – Lines mor – og bad om et godt råd. Det gjorde jeg på trods af, at min kone altid har hyldet det princip, at hun ikke ville have nogen ønskeseddel fra hverken vores børn eller barnebarn, for en gave – hvad enten det er til fødselsdag eller til jul – skal jo helst være en overraskelse.

Men min datter var så venlig at fortælle mig, at Lines største ønske lige i øjeblikket er et par smarte gummistøvler. Det skal helst være noget farvestrålende noget, for det er in henne i børnehaven, fortalte min datter.

Hmm – selv er jeg jo håndværker, og for er gummistøvler jo noget, der skal være solidt og godt. Jeg køber dem samme sted, som jeg køber alt til mit værktøj i øvrigt: http://www.e-vaerktoej.dk/

Næste dag på vej hjem fra arbejde gik jeg omkring byens største skotøjsforretning, hvor jeg fremførte mit ærinde overfor en kvindelig ekspedient, som bestemt så ud til at være i den alder, hvor hun selv kunne tænkes at være mor til en 5-årig. Så hun måtte kunne hjælpe mig, tænkte jeg.

Det skal helt klart være et par Celavi gummistøvler, sagde hun straks. Det er ganske enkelt mærket til de små i øjeblikket. Min egen datter har sådan et par, og hun er lykkelig for dem, fortalte ekspedienten.

Ingen tvivl, det skal være sådan et par, afgjorde jeg på stedet og tænkte, at det måske blev de dyreste gummistøvler, jeg nogensinde har købt. Men det var ikke tilfældet, de var såmænd ikke dyrere end gummistøvler til børn normalt er. Så jeg besluttede, at Line skulle have noget mere, for vi plejer at give gaver for et højere beløb.

Så jeg spurgte ekspedienten, om vi ikke kunne finde et par sko til hende også, og det var selvfølgelig ikke noget problem. Den hjælpsomme dame trak mig over til reolerne med sko til børn i den størrelse og viste mig forskellige muligheder. Jeg forsøgte at kommer i tanker om, hvilken type sko Line normalt går i, og jeg kunne huske, at hun næsten altid har en form for kondisko på, når hun besøger os.

Det fortalte jeg ekspedienten, og hun var ikke i tvivl om, at jeg burde et par fra en ny kollektion, de lige havde fået hjem. De var ikke specielt dyre, fortalte hun, og det passede fint i mit kram, så jeg lod hende vælge modellen. Nu skulle det bare finansieres – og det er jo nemt via hjemmesider som for eksempel trygt.dk eller kviklaan-info.dk – så går det som en leg!

2 Responses to “Celavi gummistøvler”

  1. Peter siger:

    Har en niece, der ønsker sig Celavi gummistøvler. Faldt over dit indlæg, da jeg forsøgte at finde ud af, hvad det dog var for noget 🙂 Tak for henvisningen !

  2. Jeg har selv købt et par Celavi gummistøvler til mine unger – primært fordi det er et godt mærke, der holder længe og så fordi de ikke er vildt meget dyrerer end andre gummistøvler.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *